Vékony tűszonda - a speciálisan kialakított húshőmérő vékony szondával rendelkezik, amely könnyen behatol a húsba, minimális nyomot hagyva. Ideális a hús hőmérsékletének ellenőrzésére a füstölési folyamat során. Ha tehát nagyobb húsdarabokat, például sonkát vagy szalonnát tervez füstölni, érdemes megfontolni a hosszú szondás hőmérőnk használatát, amely segíthet a hús mélyebb rétegeiben lévő hőmérséklet ellenőrzésében.
FŐZÉSRE ÉS FÜSTÖLÉSRE - hőmérő többfunkciós, és mind a sonkakészítőben való főzéshez, mind a füstöléshez használható.
VEZETÉK NÉLKÜL - a vezeték nélküli hőmérő lehetővé teszi, hogy a hőmérsékletet távolról is ellenőrizze, ami hosszabb füstölési folyamatok során kényelmes.
TISZTA ÉS PRAKTIKUS - a hőmérő praktikus szimbólumokkal rendelkezik az egyes húsfajták (marha-, bárány-, borjú-, sertés- és baromfihús) optimális füstölési hőmérsékletéhez. A számlap világos, így a hőmérséklet leolvasása gyors és kényelmes. A skála 10 fokonként Celsius fokban mutatja a hőmérsékletet.
MŰSZAKI ADATOK
Anyaga: rozsdamentes acél, egyéb: üveg + alumínium + réz + gyűrű anyaga: PP, egyéb: nikkelezett vas
mérési tartomány: Celsius-fok: 0 - 120 Celsius-fok
szonda hossza: 13 cm
méretek: méretek: 5,1 x 14,5 cm
súly: 35 g
súly a csomagolásban: 40 g. Kiváló analóg hőmérő, nem csak füstölőházakhoz - széleskörűen alkalmazható a gasztronómiában, mind otthoni használatra, mind pedig éttermekben és az élelmiszeriparban.
Könnyedén ellenőrizheti a füstölt hús (vagy más étel) hőmérsékletét, biztosítva annak kiváló minőségét. A hőmérő rozsdamentes acélból készült. Nagyon praktikus szimbólumokkal rendelkezik az adott hústípus optimális füstölési hőmérsékletére vonatkozóan. A készlet tartalmaz egy hegyet a szonda elrejtéséhez, amely a szonda alátámasztására is használható